Breaking News
Loading...
dilluns, 2 de maig del 2016

Info Post
El dijous 21, nosaltres els alumnes de 2nC de la USEE, vam anar al col·legi El Corb. Hi vam anar caminat, per Can Xorra. Quan vam arribar, vam explicar el conte de Sant Jordi als nens de P3. Havíem preparat unes il·lustracions per anar explicant el conte. Després vam esmorzar amb les tutores de la USEE del corb. Vam estar saludant als antics professors i alumnes que coneixíem. Desprès d'això, vam anar a les classes de P5 i P4 per a explicar el conte. Els hi va agradar tant, que ens ho van fer repetir dues vegades! També els vam deixar veure els dibuixos.
Teníem ganes de tornar-los a veure però a la vegada, sentíem amb vergonya.
El que més ens va agradar es tornar a veure els professors i companys i explicar el conte als nens petits.
Ivan i Daniel

SAN JORDI AL CORB

El 18 d’Abril vàrem baixar caminant des de el nostre institut fins a l’escola de primària El Corb.
Allà ens van rebre la Laura i la Verònica, responsables de la usee. Ens van acompanyar fins a l’aula de P-5,els nens i nenes estaven super preparats i emocionats per sentir el nostre conte de San Jordi. Els hi va agradar tant, que fins i tot ens van demanar que l’expliquéssim per segona vegada. Nosaltres ho vàrem fer.
Tant els nens com les mestres de la usee ens tenien preparat un bon esmorzar. Després de menjar vam passar una estona al pati.
I fins aquí la nostra visita al Corb, vam gaudir molt d’aquesta experiència i esperem tornar a repetir-la l’any vinent.

Emma González, Marc Moya, Arnau Muixeinch i Emilio Pérez